Έναρξη μαθημάτων 2018-2019

Η έναρξη μαθημάτων της τάξης του 2018-2019 είναι το Σάββατο 27/10.

Μεταξύ 9:30-10:00 θα προσφερθεί καφές και θα γίνει μία άτυπη γνωριμία με τον Δ/ντή του προγράμματος, μέλη του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του προγράμματος, του τμήματος, κ.ά.

Στις 10:00 θα γίνει ενημέρωση των φοιτητών όλων των ΠΜΣ του τμήματος στην αίθουσα 1. Η ενημέρωση θα γίνει από το διοικητικό προσωπικό, αφορά τις διαδικασίες και υποδομές της γραμματείας και είναι σημαντική η παρουσία όλων των φοιτητών του προγράμματος. Η ενημέρωση σηματοδοτεί και τυπικά την έναρξη του μαθήματος “Μεθοδολογία εκπαίδευσης και επιστημονικό υπόβαθρο“.  Μετά την ενημέρωση το μάθημα θα συνεχίσει στην αίθουσα 4 και αργότερα στην αίθουσα Η/Υ.

Το αναλυτικό ωρολόγιο / ημερολογιακό πρόγραμμα μαθημάτων για κάθε εξάμηνο αναρτάται στον ιστότοπο του τμήματος, στη σελίδα [ Ωρολόγιο – εξεταστικές – αναπληρώσεις ] όπου υπάρχει ειδική ενότητα για το ΠΜΣ ΠΠΣΑ. Τυχόν μόνιμη τροποποίηση θα αναρτηθεί στο ίδιο σημείο, ενώ η ενημέρωση για τυχόν έκτακτες τροποποιήσεις γίνεται μέσα από το σύστημα και τις διαδικασίες ανακοινώσεων του ΠΜΣ.

Αρέσει σε %d bloggers: